Despre Newsboys

0
72


Pentru că am văzut că aţi scris în comentarii despre Newsboys iată câteva lucruri de reţinut.
Da, Newsboys continuă să cânte şi bine face pentru că este un nume important al muzicii creştine contemporane, care îmbină foarte bine conţinutul creştin cu excelenţa artistică.
Liderul grupului, vocalist şi ocazional baterist, Peter Furler, s-a retras din activitatea curentă a grupului, spunând că nu exclude eventuale colaborări ulterioare.
Locul său a fost luat de Michael Tait, un nume important pentru acest gen, el fiind unul dintre foştii componenţi ai formaţiei DC Talk.
Newsboys va scoate următorul album în 8 Iunie 2010, album care se va numi Born Again (Născut din nou).

Poate pentru cei ce au dubii despre acest gen de muzică este de reţinut că Newsboys este una dintre formaţiile cele mai „evanghelice” din muzica creştină contemporană.
Colaborarea lor cu Asociaţia Evanghelistică Billy Graham este cunoscută.
Într-un interviu Peter Furler spunea: „am cântat în faţa regilor, am întâlnit staruri rock şi sportivi celebrii.
Pentru mine un erou este cel ce rămâne tare, care îşi aleargă cursa cu perseverenţă, spre ţinta vieţii de credinţă în Isus.

De aceea, cu adevărat, tatăl meu este un erou pentru mine; el este unul care şi azi este în munca misionară. Mama mea şi soţia mea sunt eroi pentru mine.
Şi Billy Graham este un erou fără îndoială. El este un erou, atunci când mă gîndesc la ceea ce fac şi la ceea ce spune Biblia să nu cădem de oboseală în a face bine.”

Un proiect în care sunt acum implicaţi Newsboys este sprijinirea caritabilă a luptei împotriva sărăciei extreme din Mexic.

Newsboys – Born Again